Bericht versturen
Thuis

Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van het de Draadnetwerk van Anpingsshuxin Co. van Manufactory, Ltd, werd opgericht in 2013, is een professionele fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van Verdedigingsbarrière, Gelaste Gabion-Doos, de omheining van het draadnetwerk, kippenkooi.

Wij worden gevestigd in Anping-hengshuistad van de provincie met geschikte vervoerstoegang. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren.

De laatste jaren, heeft ons bedrijf een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van de gelaste machine van het draadnetwerk, Snijmachine, Buigende machine, luchtpomp geïntroduceerd. Wij hebben sterke technische sterkte, wetenschappelijk beheer en volledige inspectiemiddelen om de producten van de ijzerdraad van hoogwaardig te waarborgen. Wij zullen met de meest preferentiële prijs, beste kwaliteit in aanwezigheid van de klant.

Bovendien hebben wij I.S.O, de EU-de certificaten van Ce verkregen. Goed verkopend in alle steden en provincies rond China, worden onze producten ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, de V.S., het UK Kenia, Zambia, Filippijnen, Thailand, Korea, Nieuw-Guinea, Griekenland, Mexico. Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken.

Ons bedrijf dringt altijd aan op de kwaliteit voor de overleving, aan de geloofwaardigheid van ontwikkeling de doelstelling, van ganser harte voor de binnenlandse en buitenlandse klanten, met kwaliteitsproducten en de prima dienst streeft.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Van het de Draadnetwerk van Anpingsshuxin Co. van Manufactory, Ltd die zich in opslagkooi specialiseren, de container van het draadnetwerk, de mand van het draadnetwerk, de filter van het draadnetwerk, hescocontainer met de ervaring van 18 jaar. Wij hebben ons eigen ontwerpteam en kunnen nieuwe producten onafhankelijk onderzoeken, is de aanpassing ook aanvaardbaar. Onze producten worden wijd uitgevoerd naar brede markt, zoals Amerikaans Continent, Australië, Afrika, het Midden-Oosten, de Zuidoostaziatische Landen en de Gebieden.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : SHUXIN

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 300000-500000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Certificaten CHINA Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Certificaten